Samen voor een ander...

De Regenboog vertelde dit op 30-03-2022

Beste ouders en verzorgers,
 

De ellendige situatie in de Oekraïne grijpt de kinderen en ons enorm aan. Het verdriet, de beelden van vluchtende kinderen en hun moeders, de lange rijen en de verwoesting… Het voelt dichterbij dan ooit.

Ook wij willen graag ons steentje bijdragen en hopen hier samen iets voor de mensen te kunnen betekenen.

Het idee is ontstaan om ons schoolplein tot “Vredesplein” om te toveren. Op dit plein komen kramen en andere activiteiten voor oud en jong waarmee we geld hopen te verzamelen voor de vluchtelingen.

Ook komt er een speciale sponsoractie, waarmee we zoveel mogelijk “vredesduiven” rond willen sturen. Meer informatie hierover volgt.

Het is de bedoeling dat de kramen gevuld worden met lekkernijen en baksels, met bollen en bloemen, met… vul het zelf maar in. Wellicht heeft u nog betere ideeën. Wilt u dit samen met uw kind oppakken, om van deze actie een groot succes te maken. Uw zoon/dochter mag als kleine ondernemer de eigen producten verkopen als hij/zij dit wil.

Ook zal er een veiling plaatsvinden, die u niet wil missen…

De markt vindt plaats op donderdag 14 april. ’s Morgens zullen we samen met de kinderen genieten van het paasontbijt en de paasviering. ’s Middags start onze markt met een speciale opening door een vertegenwoordiger van de gemeente Schagen. U bent om 12.30 uur welkom om gezamenlijk de markt te openen. Neemt u ook de buurman, buurvrouw, opa, oma, etc. etc. mee? De markt zal tot 13.45 uur duren, waarna de kinderen nog zullen afsluiten in de units.

 

Samen bewust iets doen voor een ander die het heel hard nodig heeft, daar gaan we voor! Mogen we op u rekenen?

 

Warme groet,

Kinderen en team

de Regenboog

 

 

 

duif vlag Oekraïne duif vlag Oekraïne