Nieuwe website online!

Digitale opening door onze burgermeester(s)

Beste ouders en verzorgers,

 

Vandaag hadden wij de burgemeester van Schagen, mevrouw van Kampen in groep 7/8 op bezoek. Een digitaal bezoek! Ze was hier met twee redenen.

 

De eerste was het gesprek met de kinderen. De verbinding. Wat prachtig om te zien hoe betrokken ze is. De vragen die ze stelde en hoe ze echt naar de kinderen luisterde. Uiteraard ging het over de coronasituatie. Hoe de kinderen het ervaren? Hoe zij het ervaart? De vooruitzichten? De kinderen hadden van te voren nagedacht over vragen binnen dit onderwerp, maar ook vragen buiten dit onderwerp. De burgemeester gaf op alle vragen een uitgebreid antwoord.

 

De tweede reden van het ”bezoek” was de officiële lancering van onze prachtige nieuwe website! Wat zijn we trots jullie te mogen vertellen dat we ”live” zijn. De burgermeester was natuurlijk op afstand niet in staat de onthulling zelf te doen. Hiervoor wees zij haar locoburgemeester, haar tijdelijke ambtsgenoot Ruben aan.  Compleet met ambtsketen (gemaakt door groep 1/2) en samen met gemeentesecretaris Ellen wisten we het fysieke gemis van de burgemeester van Kampen helemaal in stijl op te vangen. De site is officieel de lucht in gegaan toen het doek van het digibord werd afgehaald.

 

De berichtgeving op de site loopt nu volledig synchroon met de Kwieb. 

 

Gezien we onze nieuwe site graag aan de hele wereld willen tonen, aan jullie het verzoek deze te delen binnen je sociale netwerk. Dit kun je o.a. door onder op de homepagina de deelbuttons te gebruiken. Zoals jullie weten kunnen vanwege corona de beleefdagen helaas nog steeds geen doorgang vinden. De nieuwe site geeft het volledige beeld van de school weer. Juist daarom de vraag dit actief te delen, zodat eventueel nieuwe ouders een goed beeld krijgen. We rekenen op jullie!

 

Vriendelijke groet,

mede namens het team

Lonneke Balder

burg 5 burg 5
burg 4 burg 4
burg 3 burg 3
burg 1 burg 1
burg 6 burg 6