Helaas... Geen pannenkoekenfeest dit jaar.

De Regenboog vertelde dit op 10-03-2020

Beste ouders, 

Onderstaand bericht onvingen wij via de organisatie van de Pannenkoekendag:

---------------------------------------------------------------------

Pannenkoekdag afgelast vanwege coronavirus

Beste schoolbetrokkene,

Tot onze grote spijt moeten wij je mededelen dat de viering van Nationale Pannenkoekdag op vrijdag 20 maart 2020 is afgelast. Als initiatiefnemers willen wij, Tefal en Koopmans, geen enkel risico nemen dat het coronavirus zich via dit evenement verder verspreidt. Temeer omdat ouderen een extra kwetsbare risicogroep zijn voor dit virus.

Wij realiseren ons dat dit een enorme teleurstelling is voor alle leerlingen en ouderen die zich op het pannenkoekfeest hadden verheugd. En ook voor alle juffen, meesters, ouders en andere vrijwilligers die hebben meegeholpen bij de voorbereidingen tot nu toe. Tegelijk vertrouwen we erop dat er begrip is voor ons besluit om Nationale Pannenkoekdag vanwege deze uitzonderlijke situatie dit jaar niet door te laten gaan.

---------------------------------------------------------------------

 

Als school vinden we het echt bijzonder jammer, gezien het zo’n prachtig momentje is waarbij alles letterlijk en figuurlijk samenkomt. We gaan er volgend jaar weer voor!

 

Wilt u bij de ouderen in uw omgeving aangeven dat het dit jaar helaas niet doorgaat. Uiteraard doen wij ook ons best iedereen te bereiken, maar de uitnodiging gaat vaak via de kinderen, dus wij hebben niet volledig zicht op de lijst ouderen die zich uiteindelijk altijd aanmelden.  In de bijlage vindt u een bestand die u met de ouderen kunt delen. Alvast bedankt hiervoor.

 

Vriendelijke groet,

Lonneke Balder

afbeelding afzeggen afbeelding afzeggen